Bemutatkozás

Tullszoknya.hu bemutatkozás 

Király Melinda, tüllspecialista vagyok.


Anyaként számomra is fontos, hogy a mindennapokban valóban megélhessem nőiességemet. Évtizedek óta követem a divatot és évek óta hiányolom belőle a kényelmes, mégis hosszan kihasználható, nőiességet hangsúlyozó ruhadarabokat, amelyekkel különlegesnek érezhetjük magunkat a hétköznapokban is. Ezért találtam ki az általam tervezett, széles színskálában elérhető, kiváló minőségű, de elérhető árú örök darabot, a puha tüllszoknyát.

Tüllszoknya - Merj különleges lenni!


Az 1 hét alatt rád szabott tüllszoknyával ez garantált: kiválóan kombinálható ruhadarab, amiben alkalomszerűen lehetsz

  • nőies,
  • elegáns,
  • vagány,
  • vagy éppen sportos.

Kiegészítőkkel roppant sokoldalúan változhat az üzeneted, amit tüllszoknyádban közvetítesz a világnak.

Legyen szó üzleti tárgyalásokról, vagy esküvőkről, szülinapokról, fotózásokról, családi és baráti összejövetelekről, gyermekeknek farsangi kellékként is használható tündér és királylány jelmezről, és a karácsony meghittségét kiemelő hangulatról, a tüllszoknya garantáltan jó választás és biztos ajándék ötlet.

Csipkével díszített, limitált darabok exkluzív alkalmakra

Fenntartható szempontból kizárólag jó minőségű, puha tüll anyagokból és kiváló csipkékből készítjük a hosszú távon, tartósan kihasználható szoknyákat, így nem terhelve környezetünket felesleges pazarlással és szennyezéssel.

Minden szoknyánk 3 hosszban és bármilyen méretben elérhető, ha éppen nincs raktáron, garantáltan 1 hét alatt elkészítjük neked a rendelt méretet!

Mindig az adott évszak színeit találod meg nálam. 2020 tavaszán a fő színskálám: fehér, bézs, világoskék, menta, rózsaszín, lila, piros.

Most már ne csak játssz a gondolattal, éld is meg a különlegességedet!


Keresgélj a kínálatból webáruházunkban, és írj, kérdezz, milyen alkalomra és milyen méretben, csipkével, vagy anélkül, milyen alkatra választanál tüllszoknyát: segítek a számodra legkülönlegesebbet megtalálni!

Kattintsatok a blogomra, vagy kövessetek a tullszoknya.hu facebook és instagram oldalán, ahol praktikus és izgalmas ötletekkel jövök, hogy Te is merj különleges lenni tüllben!

https://www.facebook.com/tullszoknya.hu

https://www.instagram.com/tullszoknya.hu/

https://tullszoknya.hu/spg/478482/Blog